Silný hovězí vývar se zeleninou a bylinkami jako snídaně. Horká polévka k snídaní se podává hlavně v Asii. Zasytí vás na celé dopoledne a v chladných dnech oceníte její zahřívací účinek.
low carb, AIP, GAPS, gf/cf
potřebujete:
(2 porce)
500 ml hovězího vývaru
50 g vařeného hovězího masa
200 g čerstvé zeleniny, např. směs celeru, mrkve a jarní cibulky
hrst nasekané petrželové nati
sůl, pepř
postup:
1. Hovězí vývar nalijte do hrnce, přiveďte k varu a zmírněte plamen.
2. Očištěnou zeleninu nakrájejte na drobné kousky, vhoďte k vývaru a nechte změknout. Trvá to přibližně pět minut.
3. Osolte a opepřete podle chuti a nakonec nechte ve vývaru se zeleninou prohřát maso nakrájené na tenké plátky. Před podáváním posypte polévku nasekanou petrželovou natí.
postup:
1. Hovězí vývar nalijte do hrnce, přiveďte k varu a zmírněte plamen.
2. Očištěnou zeleninu nakrájejte na drobné kousky, vhoďte k vývaru a nechte změknout. Trvá to přibližně pět minut.
3. Osolte a opepřete podle chuti a nakonec nechte ve vývaru se zeleninou prohřát maso nakrájené na tenké plátky. Před podáváním posypte polévku nasekanou petrželovou natí.